صفحه اصلی  | ورود کارشناسان | ورود مشتریان | استخدام | تالار گفتمان | آموزش دوربین مدار بسته | لیست قیمت دوربین و دزدگیر اماکن | محصولات | ارتباط با ما | درباره ما

UPS و برق اضطراری دوربین مدار بسته
keywords

 UPS و برق اضطراری دوربین مدار بسته

دوربین مداربسته،یو پی اس،ups،برق اضطراری،یو پی اس دوربین،یو پی اس برق

 ارسال کننده : پارتیران

 تاریخ ارسال : چهار‌شنبه 30 مرداد 1392 - 1:46:30 PM

 UPS و برق اضطراری دوربین مدار بسته

 
  آیا در صورت قطع برق دوربین های من ضبط خواهند کرد؟

سیستم مداربسته و دستگاه مرکزی آن (NVR یا DVR) فاقد سیستم برق اضطراری هستند. این به این معناست که در حالت عادی سیستم مداربسته در صورت قطع برق شهر امکان ضبط تصاویر را نخواهد داشت.

راه حل این مشکل نصب یک سیستم مناسب برق اضطراری مانند UPS و یا CPS است. این سیستم امکان ذخیره برق و تامین برق را در صورت قطع ان برای شما به وجود خواهد آورد. توجه داشته باشید که به طور معمول باتری های  نصب شده بر روی UPS به صورت یک کالای جداگانه عرضه می شود و حتا بهای ان نیز به طور جداگانه محاسبه می شود.

UPS چیست؟

UPS یک دستگاه ذخیره کننده و تامین کننده برق است. سیستم های UPS رامعمولا در درجه اول با توجه به میزان ظفیت ذخیره سازی آنها طبقه بندی می کنند گرچه عوامل دیگری نیز می تواند درانتخاب آنها موثر باشد.

از انجایی که امکان ذخیره سازی برق شهر به صورت متناوب در باتری وجود ندارد در مرحله نخست دستگاه UPS برق متناوب را به صورت مستقیم DC در خواهد آورد. این برق مستقیم در باتری ها ذخیره می گردد و تا زمان قطع برق میزان شارژ باتری ها ثابت نگه داشته می شود.

با توجه به اینکه برخی وسایل الکتریکی برای درست عمل کردن نیاز به برق متناوب دارند دستگاه UPS پس از بازیابی انرژی الکتریکی از باتری ان را مجددا به فرم متناوب در خواهد آورد. کیفیت برق متناوب خروجی یکی از خصوصیات دیگر در زمان انتخاب UPS است.

[شرکت پارتیران >

ظرفیت باتری های دستگاه معمولا با واحد آمپر-ساعت نشان داده می شود. یک آمپر ساعت به این معناست که این باتری می تواند پس از شارژ کامل جریان یک آمپر را برای مدت یک ساعت برای شما تامین کند.

CPS چیست؟

فرآیند تبدیل برق مستقیم به متناوب فرآیندی نسبتا پیچیده و تا حدی پر هزینه است. از این رو برای تجهیزاتی که امکان کار با برق DC را دارند می توان از این قسمت در سیستم برق اضطراری چشم پوشی کرد. به این صورت برق خروجی دستگاه با ولتاژ ذخیره شده در باتری و به صورت مستقیم خواهد بود. این کار باعث کاسته شدن هزینه های نصب سیستم برق اضطراری خواهد شد اما از طرفی امکان اتصال تجهیزات عمومی به سیستم را از بین خواهد برد.


از آنجاییکه سیستم های مداربسته به طور کامل امکان کارکرد با برق مستقیم را دارند استفاده از CPS برای آنها انتخابی منطقی خواهد بود. باید توجه داشته باشید که در این صورت احتمالا در صورت قطع برق امکان تغذیه مانیتور یا نمایشگر سیستم وجود نخواهد داشت اما دوربین ها و دستگاه DVR به طور کامل عملیات ضبط را در سیستم پشتیبانی می کنند.

اگر مطالب آموزشی فوق مفید بود بر روی 1+ کلیک نمایید:(باید قبلا در اکانت گوگل و یا GMAIL خود وارد شده باشید)